Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Fico mení taktiku: Najprv pracovný vzťah, teraz klebety!

Šéf Smeru nezvládol paľbu otázok ohľadom milenky, tlačovku náhle ukončili. Zobraziť galériu (5)
Šéf Smeru nezvládol paľbu otázok ohľadom milenky, tlačovku náhle ukončili.

BRATISLAVA - Šéf Smeru Fico zmenil taktiku. O mileneckom pomere so svojou bývalou asistentkou Zuzanou Kupcovou tentoraz povedal, že "bulvárne klebety nebude komentovať"!

Za "klebety" označil aj usvedčujúce fotografie Nového Času, na ktorých sa ženatý Fico láska so Zuzanou na parkovisku viedenského letiska. Pred pár dňami sa však ešte vykrúcal, že ide len o "pracovný vzťah". Fico, buď už chlap a povedz konečne pravdu!

Fico po svojom návrate z "pracovnej cesty" s milenkou Zuzanou v Číne a po školení v Nemecku zvolal tlačovku, aby skritizoval Dzurindovu vládu.

Centrála Smeru bola neobvykle nabitá novinármi. Viac ako na Ficov názor na Dzurindu boli totiž zvedaví, ako si užíval v Číne s milenkou. O tom však šéf Smeru napriek otázkam hovoriť vôbec nechcel, zjavne nebol vo svojej koži. Občas sa dokonca zakoktal.

"Pred niekoľkými dňami skočila pod vlak jedna žena, ktorej súdy neboli schopné vykonať rozhodnutie niekoľko rokov. Prosím vás, sústreďte sa," odpovedal od veci podráždený Fico na otázku Nového Času, či sa môže vyjadriť k pikantným "pracovným" fotografiám, na ktorých objíma Zuzanu.

Tlačovku Smer náhle ukončil po otázke novinárky, či Ficovi neprekáža, že ho jedna z fotografií z letiskového parkoviska zachytáva iba v trenírkach. Tá sa ho zároveň spýtala, či sa nemohol ísť prezliecť radšej do spŕch.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu