Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Polícia pátra po nezvestnom Petrovi Mrázovi

BRATISLAVA – Polícia pátra po nezvestnom 43-ročnom Petrovi Mrázovi s trvalým pobytom na Kalinčiakovej ulici v Bratislave. Pracuje vo Veľkej Británii, stratil sa však po tom, ako prišiel do Bratislavy navštíviť rodičov.

V stredu 22. októbra o 11.00 hod. navštívil svojho otca na Sasinkovej ulici v Anatomickom ústave LFUK, kde sa zdržal asi 45 minút. Odtiaľ odišiel s tým, že si ide vybaviť bankomatovú kartu, opraviť hodinky a pod., pričom od 16.30 hod. už nezdvíhal mobil, mal ho vypnutý.

Ruksak, ktorý mal so sebou, našli na Krížnej ulici bez osobných dokladov. Doposiaľ sa neozval príbuzným a zdržiava sa na neznámom mieste. Jeho nezvestnosť oznámili dnes na polícii, odvtedy je po ňom vyhlásené pátranie.

Peter Mráz je 176 cm vysoký, silnejšej postavy, má vysoké čelo, oči zelenej farby, nakrátko ostrihané čiernohnedé prešedivelé vlasy a nosí briadku. Na sebe mal oblečené šedé šnurovacie poltopánky s gumenou podrážkou, nohavice kapsáče šedej farby, tmavomodrú flisovú vetrovku a svetlú šiltovku.

Polícia žiada verejnosť o pomoc pri pátraní. Akékoľvek informácie k nezvestnému mužovi môžu občania oznámiť na stálej službe Staré mesto-západ (tel. 09610 31805), na čísle operačného strediska v prvom bratislavskom okrese 09610 31155 alebo na bezplatnej linke 158. Informovala o tom bratislavská policajná hovorkyňa Alena Toševová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu