Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Pre uzávierku Prístavného mosta 30-minútové zdržania

Pristavny most
Pristavny most

BRATISLAVA 25. septembra (SITA) - Dopravná situácia v Bratislave v súvislosti s opravou Prístavného mosta je zatiaľ pokojná. Vodičov čakajú v meste a jeho okolí klasické zdržania. Pre agentúru SITA to uviedol dispečer zo Stella centra. Na obchvate si vodiči postoja 15 minút, na problematickej Račianskej ulici od 20 do 30 minút.

Zdržania hlásia cestujúci aj na Rožňavskej, vo Vajnoroch a Vrakuni. Menšie zdržania zaznamenávajú na Moste Apollo, na Starom moste vodičov čakajú zdržania od 15 do 20 minút. "Dobré ale je, že doprava ide po Prístavnom moste v dvoch pruhoch, hoci zúžených. Horšie by bolo, keby bol k dispozícii iba jeden jazdný pruh," povedal dispečer.

Viac ako dvojkilometrový úsek diaľnice D1 medzi Mierovou ulicou a Prístavným mostom je opäť uzavretý od stredy do nedele 15:00. Národná diaľničná spoločnosť (NDS) pokračuje v oprave vozovky, na ktorej sú priečne nerovnosti a trhliny. Tentoraz sa pracuje v rýchlom jazdnom pruhu v smere do Petržalky.

Doprava je presmerovaná prenosným dopravným značením do dvoch jazdných pruhov - pomalého a odstavného. Ľavý jazdný pás na tomto úseku diaľnice opravovala NDS pred týždňom od 17. do 21. septembra.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu