Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Zohraná dvojica kradla rožky, nepohrdla ani roštom spred krčmy

KOŠICE – Zohranú dvojicu z východoslovenskej obce Čaňa obvinili z viacerých krádeží. Podľa polície kradli napríklad rožky, kukuricu či použitý nábytok.

V minulosti ich už stíhali za obdobnú činnosť. Policajti zadržali 38-ročného Maroša Š. a 37-ročného Pavla V. v stredu.

Podľa polície počas februárovej noci v Gyňove spred pohostinstva ukradli kovový rošt na čistenie obuvi, z pekárenských prepraviek zas chlieb a rožky. V máji preliezli plot rodinného domu v Čani a z garáže ukradli radiátor, neunikla im ani kovová nádoba na tuhý domový odpad. V auguste sa zamerali na zeleninu, ktorú kradli z pozemkov v obci Ždaňa. Od konca augusta do začiatku septembra najmenej trikrát kradli kukuricu.

Na vlamačské dobrodružstvá sa Maroš a Pavol vydávali aj sólo. Maroš v júni z neobývaného domu v Čani ukradol použitý nábytok a televízor. Navyše od apríla do mája vo svojom rodinnom dome neoprávnene odoberal elektrinu. Pavol zas v jedno májové popoludnie z dvora rodinného domu v obci ukradol tri oceľové rúry, oceľový val a oceľový stojan na pílenie dreva. V júli sa zas v obci pri bráne rodinného domu zmocnil odstaveného bicykla. Informovala o tom košická policajná hovorkyňa Jana Demjanovičová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu