Štvrtok24. október 2024, meniny má Kvetoslava, zajtra Aurel

Muž uviazol na 10 hodín v blízkosti Dunaja! Nepomohlo mu ani zúfalé volanie o pomoc: Zachránilo ho až TOTO

(Zdroj: koláž FB/SosTeam Slovakia)

BRATISLAVA - Muž sa ráno vybral na svojom aute značky Mercedes do mesta. To, čo však prišlo, nečakal ani v najhoršom sne. Uviaznutý v bahne čakal na pomoc dlhých 10 hodín. Nikto mu nedokázal pomôcť.

O 5 hodine ráno sa muž na svojom aute značky Mercedes vybral do hlavného mesta Bratislava. Po chvíli ale v blízkosti Dunaja uviazol v kompletne podmočenej pôde. Počas týždňa sa v dôsledku silného dažďa totiž vylial tok a skaza po ňom spôsobila komplikácie na lesných cestách. Práve kvôli premočenej pôde muž uviazol v bahne. Na pomoc mu tak niekoľko hodín nechceli prísť nie len odťahové služby, ale ani záchranné zložky. Ťažká technika by totiž na mieste okamžite zapadla tiež.

archívne video

Alarmujúca situácia v Rusovciach, majitelia sa nevedia dostať kvôli vode k svojim hausbótom (Zdroj: Tip čitateľa)

"Podľa slov klienta, strávil na mieste dlhých 10 hodín, obvolal takmer všetky odťahové služby v okrese, kontaktoval záchranné zložky, žiaľ nikto mu neposkytol pomocnú ruku. Podľa jeho slov, bol na dne, bol vyčerpaný," informovala o tom odťahová služba SosTeam Slovakia. Jeho členovia sa však okamžite vybrali na miesto, aby bezradnému mužovi pomohli.

"Na miesto sme vyslali nášho spoľahlivého partnera, ktorý vozidlo vyslobodil v krátkom čase. Náš kolega nielenže vyslobodil vozidlo, vymenil pánovi aj poškodenú pneumatiku za rezervu, bezpečne ho vyviedol z lesnej cesty na tú pevnejšiu, kde mohol pokračovať v jazde ďalej," dodali.

Viac o téme: PomocOdťahová službaDunajBratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu