Sobota27. júl 2024, meniny má Božena, zajtra Krištof

Krásne GESTO prezidentke tesne pred uplynutím mandátu! FOTO Dojalo to aj jej partnera

Zuzana Čaputová Zobraziť galériu (2)
Zuzana Čaputová (Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Prezidentke Zuzane Čaputovej uplynie mandát 15. júna, kedy ju v úrade vystrieda Peter Pellegrini. Týždeň pred inauguráciou novozvoleného prezidenta sa v Pezinku, kde Čaputová býva, objavil milý bilboard. Všimol si ho aj jej partner Juraj Rizman, ktorý nešetril slovami vďaky.

archívne video

Prezidentka sa rozlúčila s Nitrianskym krajom symbolicky na zámku (Zdroj: TASR/Henrich Mišovič)

Zuzana Čaputová bola pred piatimi rokmi zvolená za prezidentku SR. Počas vykonávania svojej funkcie sa vystriedalo päť predsedov vlád, riešilo sa niekoľko koaličných kríz, krajina čelila pandémii koronavírusu a konali sa predčasné voľby. Aj napriek nenávistným prejavom nielen zo strán ľudí, ale aj politikov, si stále zachovávala "chladnú hlavu" a vystupovala distingvovane a diplomaticky. Na druhej strane sa aj z tohto dôvodu rozhodla nekandidovať v tohtoročných prezidentských voľbách. 

Týždeň pred inauguráciou novozvoleného prezidentka Petra Pellegriniho sa v Pezinku objavil bilboard so znením "Ďakujeme, pani prezidentka", ktorý okrem slov zobrazuje aj kyticu kvetov. Takýto prejav vďaky si všimol aj prezidentkin partner Juraj Rizman, za ktorý sa cez sociálnu sieť poďakoval. Slovami vďaky nešetrili ani ľudia, ktorí zverejnený príspevok komentovali. 

Krásne GESTO prezidentke tesne
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Juraj Rizman)

Viac o téme: BilboardZuzana Čaputová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu