Sobota27. júl 2024, meniny má Božena, zajtra Krištof

Posun vo vyšetrovaní požiaru v podniku na Dunaji! Polícia zverejnila VIDEO, verejnosť žiada o pomoc

Na Dunaji pri Nábreží armádneho generála Ludvíka Svobodu zhorelo plavidlo prerobené na podnik Zobraziť galériu (2)
Na Dunaji pri Nábreží armádneho generála Ludvíka Svobodu zhorelo plavidlo prerobené na podnik (Zdroj: Topky/Ján Zemiar, Repro foto Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

BRATISLAVA - K požiaru známeho podniku na Dunaji na Nábreží armádneho generála Ludvíka Svobodu v Bratislave došlo 12. mája. Polícia na druhý deň oznámila, že podnik niekto zapálil úmyselne. Po dvoch týždňom zverejnila v tejto súvislosti kamerový záznam, ktorý zachytáva neznámeho muža. Verejnosť žiada o pomoc pri odhalení jeho totožnosti.

"Policajt prvého bratislavského okresu vyšetruje okolnosti zločinu poškodzovania cudzej veci, ktorého sa dopustil doposiaľ neznámy páchateľ," informuje bratislavská krajská polícia. Ten 12. mája v čase od 05:00 h do približne 08:00 h 13. mája na Nábreží armádneho generála Ludvíka Svobodu doposiaľ nezisteným spôsobom založil požiar v podniku nachádzajúcom sa na pontóne brehu rieky Dunaj. Páchateľ svojim konaním spôsobil škodu vo výške minimálne 50-tisíc eur.

Na Dunaji pri Nábreží armádneho generála Ludvíka Svobodu zhorelo plavidlo prerobené na podnik
Zobraziť galériu (2)
Na Dunaji pri Nábreží armádneho generála Ludvíka Svobodu zhorelo plavidlo prerobené na podnik  (Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

"Touto cestou vyzývame občanov, ktorí majú akékoľvek informácie k totožnosti muža na priloženom videu, k jeho súčasnému pohybu alebo pobytu, aby nám ich oznámili na bezplatnom čísle polície 158, osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení prípadne formou súkromnej správy na FB profile polície," žiada polícia.

Polícia zverejnila video v súvislosti s požiarom podniku na Dunaji v Bratislave (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

Viac o téme: PožiarPodnikDunajBratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu