Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Agresívny mladý muž napadol službukonajúcich policajtov: Čelí obvineniu

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: pixabay.com)

ĽUBICA - Agresívny mladý muž napadol v sobotu (27. 4.) večer v Ľubici neďaleko Kežmarku službukonajúcich policajtov. Podľa krajskej policajnej hovorkyne z Prešova Jany Ligdayovej v súčasnosti už čelí obvineniu.

Policajnú hliadku privolali v súvislosti s preverením konfliktu, pričom 24-ročný Ľubičan sa dobíjal do domu druhého muža. "Hliadka incident vyriešila na mieste a nakoľko spomínaný muž bol značne pod vplyvom alkoholu, z obavy o jeho bezpečnosť ho policajti radšej odviezli domov," priblížila hovorkyňa. Muž sa však správal veľmi agresívne, bol vulgárny a vyhrážal sa službukonajúcim policajtom. Jedného z nich dokonca udrel lakťom do hlavy a nohou ho kopol do panvy.

archívne video

Česká polícia stíha 14 ľudí kvôli dovážaniu drog zo Slovenska (Zdroj: policie.cz)

"Voči agresívnemu mužovi boli použité donucovacie prostriedky v zmysle zákona. Bol obmedzený na osobnej slobode a umiestnený do cely policajného zaistenia," doplnila Ligdayová. Po vykonaní potrebných procesných úkonov ho vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Kežmarku obvinil z trestného činu útoku na verejného činiteľa.

Viac o téme: HliadkaPolícia Obvinenie útok Ľubica
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu