Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Beňová si servítku pred ústa nedala! Šimečka hlása žumpu, jeho otec je primitív: Kopla si aj do prezidentky

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: TASR/Jaroslav Novák,Andrej Galica,Jakub Kotian)

BRATISLAVA - Europoslankyňa za stranu Smer-SD Monika Beňová si poriadne kopla do otca lídra strany Progresívne Slovensko Martina Milana Šimečku. Dôvodom má byť jeho vyjadrovanie na adresu Dominiky Cibulkovej, ktorá je podľa Beňovej jej priateľka. Jej ostrým slová sa však nevyhol ani jeho syn Michal Šimečka či súčasná prezidentka Slovenskej republiky Zuzana Čaputová.

Monika Beňová si rozhodne servítku pred ústa nedala. Poriadne tvrdo skritizovala nie len komentátora a otca lídra trany PS Martina M. Šimečku, ale aj prezidentku Slovenskej republiky Zuzanu Čaputovú. "Milí priatelia, dovoľte mi krátku reakciu na primitíva M.M.Šimečku, otca predsedu PS M. Šimečku a jeho pokračujúcu nenávisť voči každému, kto nevolil I. Korčoka prípadne PS, čo je vlastne to isté," poznamenala v úvode.

Zdôraznila, že Dominika Cibulková je nie len jej priateľka, ale Monika Beňová je aj krstnou mamou ich dcéry Ninky. "Dominika Cibulková, na rozdiel od povaľača Šimečku, celé detstvo a mladosť prežila na tréningoch a turnajoch. Je to jedna z najúspešnejších svetových a naša slovenská najúspešnejšia hráčka tenisu. Tenisom aj vyhrala veľa peňazí, lebo tak to vo vrcholovom športe je. Nevadí to u hokejistov, futbalistov či iných, nechápem prečo by to mal ktokoľvek závidieť žene tenistke," skonštatovala. Poriadne sa obula aj do samotného Michala Šimečku, ktorý podľa nej hlása žumpu.

Beňová si servítku pred
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Topky/Vlado Anjel)

"Naproti tomu povaľač M. M. Šimečka “existoval” najprv vďaka jeho otcovi, o ktorom nepochybujem že by sa nikdy neznížil k takej žumpe ako “hlása” je syn a následne existoval vďaka nadácii, ktorá bola financovaná zahraničnými prispievateľmi a v časoch pravicových vlád štátom. Nikdy nič nevyhral, nikdy nereprezentoval Slovensko ( nakoniec z hĺbky duše ním a jeho občanmi opovrhuje), nikdy nemusel sám za seba nič dokázať. Proste, prehejtoval sa celým doterajším životom. Ani pozdraviť nevie slušne," ostro dodala Beňová.

"Tento mentálny atlét sa v akomsi z ostatných užalostených výlevov dennikaN dorábal na 30-ročnej žene, bývalej vrcholovej slovenskej športovkyni, ktorá na rozdiel od Šimečku a jeho rodiny, nestála štát ani cent," pokračovala.

Monika Beňová
Zobraziť galériu (3)
Monika Beňová  (Zdroj: Facebook/ Monika Beňová)

Jej ostrej kritike sa nevyhla ani prezidentka Slovenskej republiky Zuzana Čaputová, ktorá podľa nej len mlčí a nezaujme stanovisko. "Samozrejme prezidentka mlčí, asi to ešte citlivo navnímava. A mlčia aj bojovníčky za citlivosť všetkých tých herečiek či moderátoriek. Lebo to je pravá tvár ich sveta morálky. Ale je to aj pravý obraz toho, ako vlastne progresívci ženy vnímajú. Ak stoja poslušne na tribúne za Korčoka či PS, ledva tam vrieskajúce v afekte vykoktajú text (ktorý spravidla majú dopredu napísaný), tak sú hrdinky. Ak povedia slušne vo vlastnom videu svoj politický názor, tak sú…," uzavrela a na adresu Šimečka napísala ešte pár ostrých slov. "Vy ste jeden podlý a nízky špinavec M. Šimečka. A celá tá skupinka okolo Vás, ktorá Vám ani neoponovala je rovnaká. Hanba je vám všetkým," ukončila rozohnená Beňová.

Viac o téme: KritikaMonika BeňováMichal Šimečka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu