Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Mliekareň Rajo mení názov! Výrobky pod značkou ale pokračujú

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Rajo)

BRATISLAVA - Bratislavská mliekareň Rajo mení názov na Meggle Slovakia, výrobky pod značkou Rajo však pokračujú. Informovala o tom spoločnosť.

Materská spoločnosť Meggle AG pristupuje k formálnej zmene mena a zjednocuje názov svojej dcérskej spoločnosti na Slovensku s ostatnými spoločnosťami v rámci skupiny Meggle. Zmena názvu spoločnosti nemá žiadny vplyv na vlastnícku štruktúru, výrobný areál, ani na približne 400 zamestnancov slovenskej mliekarne a značku Rajo. Výrobky pre slovenský trh sa budú naďalej vyrábať v bratislavskom závode pod značkou Rajo.

archívne video

Je pravda, že mlieko zahlieňuje? Dostali sme odpoveď od odborníka

V súčasnosti spoločnosť Megle pôsobí v približne 20 krajinách, zamestnáva viac ako 2500 ľudí a svoje produkty predáva vo viac ako 100 krajinách sveta. "Značka Rajo predstavuje pre zákazníkov na Slovensku maximálny pôžitok a vynikajúcu kvalitu produktov. Preto ju naďalej zachovávame ako názov produktu, organizačne však chceme našich kolegov na Slovensku priblížiť ku skupine Meggle," dodal Matthias Oettel, generálny riaditeľ skupiny Meggle.

Viac o téme: NázovRajoZmenaSpoločnosť
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu