Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Polícia obvinila motorkára, jazdil v Krásne nad Kysucou pod vplyvom alkoholu

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: TASR - Pavol Zachar)

KRÁSNO NAD KYSUCOU - Polícia obvinila 29-ročného motocyklistu z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky a prečinu marenia výkonu úradného rozhodnutia. Muž jazdil v sobotu (30. 3.) v okolí Krásna nad Kysucou pod vplyvom alkoholu, navyše má zákaz viesť vozidlá. Informovala o tom žilinská krajská policajná hovorkyňa Zuzana Šefčíková.

Motocykel s vodičom pod vplyvom alkoholu prenasledovali policajti za pomoci svetelného, zvukového a výstražného zariadenia v sobotu vo večerných hodinách na ceste I/11 smerom zo Žiliny na Čadcu. "Následne za pomoci druhej hliadky ho zastavili na križovatke v Krásne nad Kysucou. Vodič sa podrobil dychovej skúške s výsledkom 1,44 promile alkoholu vo vydychovanom vzduchu, pričom opakovaná dychová skúška mala stúpajúcu tendenciu," uviedla Šefčíková.

VIDEO 

Nepoučiteľného motorkára naháňala policajná hliadka v Krásne nad Kysucou (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Žilinský kraj)

Vodič má uložený zákaz činnosti viesť motorové vozidlá

Šetrením policajti podľa nej zistili, že vodič má uložený zákaz činnosti viesť motorové vozidlá na dobu 48 mesiacov. "Poverený príslušník Okresného dopravného inšpektorátu v Čadci zároveň spracoval návrh na podnet na podanie obžaloby," dodala policajná hovorkyňa.

Viac o téme: AlkoholMotorkárPolícia Krásno nad Kysucou
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu