Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Polícia upozorňuje na víkendové uzavretie časti diaľnice D1

Polícia upozorňuje vodičov na uzavretie mosta nad diaľnicou D1 pred Bratislavou
Polícia upozorňuje vodičov na uzavretie mosta nad diaľnicou D1 pred Bratislavou (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

BRATISLAVA - Polícia upozorňuje na víkendové uzavretie diaľnice D1 medzi križovatkami Triblavina a bratislavskými Zlatými pieskami. Úsek diaľnice sa pre dopravu uzatvorí v sobotu (16. 3.) od 22.00 h a demolačné práce by sa mali skončiť v nedeľu (17. 3.) o 12.00 h. Prezídium Policajného zboru o tom informovalo na sociálnej sieti.

"Počas rekonštrukčných prác bude Policajný zbor dohliadať na predmetný úsek z dôvodu zabezpečenia bezpečnosti všetkých účastníkov cestnej premávky," povedal riaditeľ odboru dopravnej polície Prezídia Policajného zboru Rastislav Polakovič.

archívne video

Policajti namerali vodiča, ktorý prekročil najvyššiu dovolenú rýchlosť o 111km/h (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

Po odstránení mosta nad D1, ktorý spája cestu I/61 s Čiernou Vodou, miestnou časťou Chorvátskeho Grobu, odštartujú niekoľkomesačné práce na rozšírení jazdných pruhov a ich napojení na D1. Práce by mali podľa Národnej diaľničnej spoločnosti trvať niekoľko mesiacov a naplánované sú tak, aby sa minimalizoval dosah na premávku.

Viac o téme: MostDemoláciaUzatvoreniePolícia D1
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu