Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

MIMORIADNY incident v dome prezidentky Čaputovej! Zasahovala ochranka aj polícia, DETAILY o zadržanej žene

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Topky/Ramon Leško)

BRATISLAVA - Prezidentka Zuzana Čaputová má za sebou rušnú noc. V noci sa na jej pozemok dostala neznáma žena, ktorá preskočila plot. Vďaka rýchlej reakcii ochranky sa k prezidentke a ani k jej rodine nedostala. Polícia incident vyšetruje.

O incidente informujú tvnoviny.sk. Neznáma žena sa mala v nočných hodinách vlámať na dvor hlavy štátu v Pezinku. „Môžem potvrdiť, že v nočných hodinách neznáma žena preskočila plot a dostala sa na pozemok domu, v ktorom býva prezidentka Zuzana Čaputová. Okamžite zasiahla ochranka, ktorá ženu spacifikovala. Polícia začala tento bezpečnostný incident vyšetrovať,“ potvrdil pre TV Markíza prezidentkin hovorca Martin Strižinec s tým, že prezidentka a jej rodina sú v poriadku. Portál dodáva, že na mieste je v súčasnosti množstvo vyšetrovateľov.

Žena sa správala nepríčetne

K incidentu v Pezinku sa vyjadrila už aj polícia. "Dnes krátko po 01.30 h boli policajti Okresného riaditeľstva PZ v Pezinku vyslaní do jedného z rodinných domov, nakoľko na pozemok domu neoprávnene vnikla v tom čase neznáma osoba," informuje bratislavská krajská polícia.

Dodala, že po príchode na miesto bolo zistené, že pracovníci Úradu pre ochranu ústavných činiteľov a diplomatických misií na osobnej slobode obmedzili 25-ročnú ženu, ktorá bez oprávnenia prekonala oplotenie a pohybovala sa po pozemku uvedeného domu.

"Nakoľko zadržaná žena sa správala nepríčetne a javila známky požitia alkoholu prípadne omamných a psychotropných látok, bola na miesto privolaná rýchla zdravotnícka pomoc ktorá ženu následne previezla do jednej z nemocníc," doplnila polícia s tým, že objasňovaním ďalších okolností tohto prípadu sa zaoberajú policajti Okresného riaditeľstva PZ v Pezinku.

Viac o téme: Zuzana Čaputová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu