Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

MIMORIADNE Prvé detaily o streľbe pri Prievidzi! Muža (65) zasiahla guľka do hlavy

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Topky)

PRIEVIDZA - Podľa našich informácií malo včera večer pri Prievidzi v lese dôjsť k streľbe, pri ktorej mal byť do hlavy zasiahnutý jeden človek. Na mieste zasahovala rýchla zdravotná služba aj polícia. Polícia už začala trestné stíhanie.

archívne video

Hlavné mesto sa zahalilo do smútku: Ľudia zapaľujú sviečky obetiam útoku na Karlovej univerzite (Zdroj: Topky/ Maarty)

Aktualizované 13:40 Postreleného muža v lese mal na posede nájsť jeho syn, ktorý okamžite kontaktoval lekára. Ten privolal rýchlu zdravotnú službu. Muža z posedu dostali na lanách.

Informáciu nám potvrdila aj trenčianska polícia. "Uvedenú informáciu Vám môžem potvrdiť. Vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície z Prievidze začal trestné stíhanie vo veci prečinu Ublíženie na zdraví. Vzhľadom na prebiehajúce vyšetrovanie, nie je možné v súčasnej dobe poskytnúť žiadne iné informácie," skonštatovala pre topky.sk hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trenčíne Ingrid Krajčíková. Operačné stredisko rýchlej zdravotnej služby nám potvrdilo, že dostali telefonát o postrelenom. Na mieste malo podľa svedkov zasahovať niekoľko policajných áut.

Operačné stredisko zdravotnej služby tiež priblížilo, že muža mala guľka zasiahnuť do hlavy. "Vo večerných hodinách sme prijali na tiesňovú linku 155 volanie o pomoc k mužovi s poranením hlavy. Na miesto bola vyslaná ambulancia rýchlej lekárskej pomoci. Posádka po prvotnom ošetrení transportovala 65-ročného pacienta do nemocnice v Bojniciach s vnútrolebečným poranením hlavy," poznamenala hovorkyňa Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby Petra Klimešová.

Viac o téme: StreľbaPrievidza
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu