Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

MIMORIADNE Z lode pri Devíne vypadol pasažier! Záchranné zložky prehľadávajú tok Dunaja

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Topky)

BRATISLAVA - Policajti s hasičmi aktuálne prehľadávajú tok rieky Dunaj pri Devíne. Dôvodom je, že z lode vypadol pasažier. Ako k tomu došlo, zatiaľ nie je známe.

Informuje o tom portál noviny.sk. Podľa jej informácií sa výletnou ľodou plavila päťčlenná posádka Nemcov. Okolo obeda si ale všimli, že sú iba štyria, na čo zalarmovali políciu. Portál tvnoviny.sk zase tvrdí, že ide o zahraničný tanker, z ktorého vypadol lodník. Nateraz teda nie je úplne jasné, čo sa naozaj stalo.

Akciu potvrdila aj polícia a aj ona hovorí o výletnej lodi. "Policajti viacerých útvarov Krajského riaditeľstva Policajného zboru spolu s príslušníkmi Hasičského a záchranného zboru a poriečneho oddelenia aktuálne preverujú okolnosti oznámenia, ktoré sme na linke 158 prijali dnes krátko po 12.00 h," informuje bratislavská krajská polícia na sociálnej sieti.

MIMORIADNE Z lode pri
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

"V zmysle oznámenia posádky nemeckej lode, ktorá sa plavila v blízkosti hradu Devín, mal pravdepodobne spadnúť jeden z členov posádky do vodného toku rieky Dunaj," dodáva. 

Hasiči v tejto súvislosti vykonali prieskum brehov a vodnej hladiny aj s využitím plavidla, a to na úseku od Mosta Lanfranconi až po Devín. "Žiadna osoba nájdená nebola," skonštatoval hovorca Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Bratislave Štefan Koči. 

Správu aktualizujeme!

archívne video

Pri Senci objavili v jazere dve mŕtve telá! (Zdroj: Topky.sk/Maarty)

Viac o téme: LoďDevínDunaj
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu