Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Populárny predajca pečiva sťahuje z trhu nebezpečný výrobok: Našli v ňom cudzí predmet

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: TASR - Pavel Neubauer)

DUNAJSKÁ STREDA - Na trhu sa nachádza ďalšia nevyhovujúca potravina. Spoločnosť MINIT SLOVAKIA, ktorá patrí medzi najväčších výrobcov a predajcov mrazeného pečiva na Slovensku, upozorňuje na nevyhovujúci výrobok Croissant šunka - syr. Výrobok preto stiahol z predaja.

Štátna veterinárna a potravinová správa (ŠVPS) SR informovala, že na základe informácie od výrobcu vykonala Regionálna veterinárna a potravinová správa Dunajská Streda v prevádzke MINIT SLOVAKIA spol. s.r.o. v Dunajskej Strede vo výrobni mrazených pekárskych polotovarov úradnú kontrolu zameranú na nevyhovujúci výrobok Croissant šunka - syr 88g, s dátumom minimálnej trvanlivosti 9. 6. 2024. Ide o hlbokozmrazený pekársky polotovar ponúkaný konečnému spotrebiteľovi ako vypečený nebalený pekársky výrobok vyrobený dopečením.

Snímka z výroby hlbokozmrazených pekárenských polotovarov slovenskej spoločnosti Minit Slovakia v Dunajskej Strede
Zobraziť galériu (2)
Snímka z výroby hlbokozmrazených pekárenských polotovarov slovenskej spoločnosti Minit Slovakia v Dunajskej Strede  (Zdroj: TASR - Pavel Neubauer)

"V predmetnom výrobku bol nájdený cudzí predmet modrej farby. Výrobca potvrdil, že ide o silikónový tesniaci krúžok na tesnenie v plniacich strojoch. Výrobca výrobok stiahol z predaja a informoval svojich odberateľov," informovala ŠVPS SR.

Viac o téme: Nevyhovujúci výrobokMinit slovakiaCroissant šunka - syr
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu