Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Muž sa v aute snažil ujsť policajným hliadkam, skončil vo väzbe

(Zdroj: Facebook/Polícia SR - Nitriansky kraj)

NESVADY - Z prečinu marenia výkonu úradného rozhodnutia obvinila polícia 21-ročného muža, ktorý nezastavil policajnej hliadke v Nesvadoch. Tá chcela zastaviť auto Audi A6, pretože mala informácie, že za jeho volantom sedí osoba s uloženým zákazom činnosti viesť motorové vozidlá.

archívne video

Polícia pátra po totožnosti muža, ktorý ukradol šperky v hodnote vyše 84-tisíc eur (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

Ako informoval polícia, muž znamenie na zastavenie ignoroval a snažil sa hliadke uniknúť. "K prenasledovaniu vodiča, ktorý unikal a svojou jazdou ohrozoval iných účastníkov premávky, sa pripojila aj policajná hliadka z Kolárova. Muž vozidlo zastavil na Kúpeľnej ulici v Nesvadoch a dal sa na útek," informovala polícia.

Hliadky následne prehľadávali okolie a muža nakoniec zadržali na Novozámockej ulici. "Dôvod jeho úniku a riskantnej jazdy bol ten, že má uložený zákaz činnosti viesť motorové vozidlá do roku 2027. Muž bol obmedzený na osobnej slobode a bol eskortovaný na policajné oddelenie. Bolo mu vznesené obvinenie pre prečin marenia výkonu úradného rozhodnutia. Sudca rozhodol o jeho vzatí do väzby," doplnila polícia.

Viac o téme: PolíciaVodičVäzba
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu