Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Polícia pátra po nezvestnej 59-ročnej žene zo Žiaru nad Hronom

Polícia pátra
Polícia pátra (Zdroj: Topky.sk)

ŽIAR NAD HRONOM - Polícia žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po nezvestnej 59-ročnej Magdaléne V. zo Žiaru nad Hronom. Žena je nezvestná od piatka (29. 12.), keď odišla z domu do práce, kde chodievala autobusom. Na sociálnej sieti o tom informovalo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Banskej Bystrici.

"V uvedený deň do zamestnania nastúpila, pričom asi o 12.05 h išla na autobus do Zvolena. Od uvedenej doby sa nezvestná zdržuje na neznámom mieste, pričom o sebe nepodala žiadne informácie," priblížila polícia. Magdaléna V. je vysoká približne 165 centimetrov a váži asi 75 kilogramov. Má hnedé oči, čierne zvlnené vlasy po plecia, nosí okuliare, náušnice v tvare zlatých kruhov a na rukách prstene zo žltého kovu.

Nezvestná je po úraze pravej dolnej končatiny a môže mierne krívať, naposledy mala oblečené modré rifle, fialovú bundu s kapucňou a modré topánky. "Akékoľvek poznatky k pobytu menovanej oznámte na známom čísle 158, prípadne osobne na ktoromkoľvek útvare policajného zboru," vyzýva polícia.

Viac o téme: PolíciaŽiar nad HronomPátranie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu