Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Nočná dráma v taxíku v Bratislave: Šofér chcel údajne znásilniť zákazníčku, už je v rukách polície

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

BRATISLAVA – Žena, ktorá sa rozhodla v nočnýh hodinách zo štvrtka na piatok využiť taxislužbu, zažila hororové chvíle a na tento odvoz určite tak skoro nezabudne. Zostane však určite aj v pamäti taxikára, ktorý sa ju mal pokúsiť znásilniť. Už je v rukách polície a skúmajú aj auto, v ktorom malo k tomu prísť.

O incidente informuje TV Joj. Taxikár, ktorý rozvážal ľudí v Bratislave, má byť podľa jej informácií zo zahraničia, konkrétne z Gruzínska. To, čo si dovolil túto noc, však nezostane bez následkov. Sexuchtivého muža, ktorý sa vraj pokúsil zákazníčku znásilniť, zadržala nadránom v centre mesta polícia a už ho vypočúvajú na policajnom oddelení v mestskej časti Karlova Ves. Do policajného hľadáčika sa dostalo aj jeho auto, ktoré preskúmal kriminalistický technik a zapečatil ho.

archívne video

Zlomyseľná jazda bratislavského taxikára (Zdroj: FB/Polícia SR - Bratislavský kraj)

Auto, v ktorom malo prísť k pokusu o znásilnenie, odtiahla z centra mesta odťahová služba ministerstva vnútra dnes okolo deviatej hodiny ráno. Vyšetrovateľ rozhodol, že auto podrobia kriminalistickej expertíze a zoberú z neho všetky potrebné stopy. 

"Môžeme potvrdiť, že na osobnej slobode bol dnes v ranných hodinách obmedzený muž, v súvislosti s objasňovaním podozrenia zo spáchania násilnej trestnej činnosti. Prípadom sa zaoberajú policajti Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave IV, bližšie informácie v súčasnosti nie je možné k prípadu poskytnúť," uviedol pre televíziu bratislavský policajný hovorca Michal Szeiff.

 

Viac o téme: TaxiZnásilneniePolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu