Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Polícia obvinila z drogovej trestnej činnosti 42-ročného muža

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Facebook/ Polícia SR - Trenčiansky kraj )

BÁNOVCE NAD BEBRAVOU - Polícia obvinila zo zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi 42-ročného muža. V minulosti už súdne trestaný obvinený mal v Bánovciach nad Bebravou a okolí predávať pervitín. Informovala trenčianska krajská policajná hovorkyňa Katarína Kuzmová.

Polícia obvinila z drogovej
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/ Polícia SR - Trenčiansky kraj )

"Muža, ktorý si mal neoprávnene zadovažovať pervitín, zadržali bánovskí policajti tento týždeň. Drogy mal deliť na menšie dávky a tieto predávať rôznym odberateľom v Bánovciach nad Bebravou a v okolitých obciach," uviedla Kuzmová. 

archívne video

Polícia zadržala osoby podozrivé z drogovej trestnej činnosti (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

Polícia s cieľom zaistenia potrebného množstva dôkazného materiálu podľa nej vykonala u muža domovú aj osobnú prehliadku, ako i prehliadku motorového vozidla. "Nájdený podozrivý biely kryštalický materiál zaslala na expertízne skúmanie. Expertíza potvrdila v látkach prítomnosť pervitínu, z ktorého by bolo možné pripraviť minimálne 51 bežných jednotlivých dávok drogy," doplnila. Vyšetrovateľ spracoval podnet na väzobné trestné stíhanie obvineného. V prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody na tri až desať rokov. 

Viac o téme: PervitínObvinenie PolíciaMuž
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu