Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Harabin spustil volebnú kampaň v štýle súdruhov z ČSSR: Navštívil závod a zapojil sa do výrobného procesu vianočky

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Štefan Harabin)

BRATISLAVA – Staronový kandidát na slovenskú hlavu štátu rozhodne nezaháľa. Štefan Harabin len pár mesiacov pred prezidentskými voľbami kampaňuje v plnom prúde. Pri jeho poslednej návšteve Nitry, pri ktorej sa stretol s vedením Slovenského zväzu pekárov, cukrárov a cestovinárov Slovenskej republiky, sa neváhal zašpiniť, obliekol si pekárenský mundúr a pustil sa do práce. Takto ste ho rozhodne ešte nevideli!

archívne video

Štefana Harabina zadržala NAKA! Obvinili ho zo schvaľovania trestného činu a extrémizmu (Zdroj: Topky/Maarty)

Jeden z kandidátov na prezidenta sa s vedením zväzu neváhal pustiť ani do debaty o aktuálnej situácii na Slovensku. „Štefan Harabin oboznámil prítomných s dôvodmi, prečo sa rozhodol kandidovať do najvyššej štátnej funkcie, krátko prezentoval svoj volebný program a zdôraznil svoje programové ciele. V priebehu živej diskusie účastníci stretnutia sa venovali viacerým aktuálnym témam, situácii v slovenskom hospodárstve a výrobnej sfére,“ napísal Harabinov volebný tím.

Harabin spustil volebnú kampaň
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Štefan Harabin)

Počas svojej návštevy ho dokonca oboznámili s postupmi vo výrobe. Zašpinil si ruky a asistoval pri pečení dvojfarebnej vianočky či dokonca obsluhoval výrobné stroje. Samozrejme, to všetko za dodržiavania najvyšších hygienických štandardov. Oblečený v bielom plášti so sieťkou na hlave, tak, ako sa na správneho pekára patrí.

Harabin spustil volebnú kampaň
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Štefan Harabin)

Harabin však neprišiel len pracovať. Počas svojej návštevy prebrali témy problémov s odvodmi, príplatkoch za nočnú prácu či dokonca o problematike dovozu ukrajinskej pšenice na Slovensko. Zaoberali sa aj témou pôsobenia zahraničných investorov na Slovensku.

„Zdôraznili, že to, čo si obchodné reťazce dovoľujú v krajinách bývalého východného bloku, si nemôžu dovoliť, napríklad, v Nemecku, alebo v Rakúsku. Podčiarkli, že práve preto existujú také cenové rozdiely, keď si ľudia rovnaký tovar v Rakúsku môžu kúpiť za nižšie ceny, ako na Slovensku. Spomenuli niektoré nekalé praktiky podnikov, hlavne, listing a celú radu tzv. bonusov – napríklad, reklamné, medzinárodné, narodeninové, dokladanie tovaru v obchode a iné,“ uviedli.

Harabin spustil volebnú kampaň
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Štefan Harabin)

 

Viac o téme: Štefan HarabinPrezidentské voľbySlovenský zväz pekárov a cukrárov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu