Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Polícia obvinila 45-ročného muža, ktorý sa nožom zahnal na policajtku

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

POPRAD - Obvineniu zo zločinu útoku na verejného činiteľa čelí 45-ročný muž z obce Kravany, ktorý sa na policajnom oddelení v Hranovnici v okrese Poprad zahnal nožom na policajtku. Spracovaný bol podnet na podanie návrhu na jeho väzobné stíhanie. Informovala o tom prešovská krajská policajná hovorkyňa Jana Ligdayová.

Muž prišiel na policajné obvodné oddelenie v stredu (8. 11.) popoludní, kde mu vstupné dvere do budovy otvorila službukonajúca policajtka. Oznámil, že prišiel, keďže žena na neho volala políciu. V ruke držal nôž.

archívne video

Polícia obvinila 36-ročného muža, ktorý v Bratislave okradol seniorku (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

"Bol vyzvaný, aby nôž odhodil na zem. Výzvu neuposlúchol a vstúpil do chodby. Dvakrát sa zahnal nožom na policajtku v úrovni jej krku a hlavy. Službukonajúci policajt za použitia hrozby zbraňou opätovne vyzval muža, aby pustil nôž na zem. Ani túto výzvu muž neuposlúchol a približoval sa k policajtom," spresnila s tým, že ho znova vyzvali na upustenie od protiprávneho konania a odhodenie noža na zem, čo následne aj urobil. Na osobnej slobode ho obmedzili za použitia donucovacích prostriedkov.

Viac o téme: NôžPolícia Obvinenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu