Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Ďalší nepodarený útek pred políciou: Posádka Škody Superb sa pokúsila utiecť, auto skončilo v poli

(Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trnavský kraj)

PIEŠŤANY - V rukách polície skončila posádka osobného auta Škoda Superb, ktorá sa v Piešťanoch pokúsila ujsť policajnej hliadke. Tá si krátko pred treťou hodinou ráno na Bratislavskej ulici všimla vozidlo s poškodenou prednou časťou. Vozidlo sa pokúsila zastaviť a skontrolovať, vodič však ani na opakované výzvy na zastavenie nereagoval a začal unikať, informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave Zlatica Antalová.

archívne video 

Polícia obvinila 36-ročného muža, ktorý v Bratislave okradol seniorku (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

Vodič na úteku počas jazdy narazil do ľavej zadnej časti zaparkovaného auta Fiat Idea, naďalej však pokračoval v jazde smerom na obec Veľké Orvište. Pri prejazde pravotočivej zákruty vyletel vľavo mimo cesty a auto zostalo stáť v poli, skonštatovala Antalová.

 

POLICAJTI SÚ V STREHU AJ O TRETEJ RÁNO ZISTILA TO AJ POSÁDKA ZELENEJ ŠKODY Piešťanskí policajti včera prenasledovali...

Posted by Polícia SR - Trnavský kraj on Tuesday, November 7, 2023

Vrecká s kryštalickou látkou 

Vo vozidle sedeli dvaja muži. Policajti pri ich lustrácii zistili, že 37-ročný vodič má právoplatne uložený zákaz činnosti viesť motorové vozidlá. Jeho 32-ročný spolujazdec mal v aute a v peňaženke vrecká a škatuľku s neznámou kryštalickou látkou a sušenou zelenou rastlinou. Všetky predmety policajti zaistili a zaslali na expertízu do Bratislavy.

Policajti oboch mužov obmedzili na osobnej slobode. Vodič podľa vyjadrenia Antalovej nerešpektoval policajnú výzvu a spôsobil dopravnú nehodu. Zároveň mu za prečin marenia výkonu úradného rozhodnutia v zmysle zákona môže hroziť väzenie až na dva roky. Spolujazdcovi v súvislosti s prečinom nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi môže hroziť v prípade dokázania viny trojročný pobyt za mrežami.

Viac o téme: útekHliadkaPolícia Piešťany
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu