Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Bláznivá žena napádala v Bratislave mužov na zástavkach MHD: Zaútočila aj na policajtov, VIDEO takto ju spacifikovali

Nové farby polície a nové policajné autá
Nové farby polície a nové policajné autá (Zdroj: Facebook/ Polícia - Bratislavský kraj)

BRATISLAVA - Agresívna žena to poriadne prehnala. Začiatkom tohto mesiaca na čerpacej stanici napadla príslušníkov mestskej polície. Mužom sa vyhrážala zabitím. Jedného z nich udrela päsťou do oblasti tváre. Mestský policajt okamžite zakročil a ženu spacifikoval na zem až do príchodu štátnej polície.

Skutočná dráma sa odohrala začiatkom tohto mesiaca na čerpacej stanici na Bratskej ulici, kde 35-ročná Bratislavčanka zaútočila na príslušníka mestskej polície. "Podľa doterajších informácií mladá žena začala najprv verbálne vyhrážať mestskému policajtovi zabitím, následne na neho fyzicky zaútočila zovretou päsťou a udrela ho do oblasti tváre. Po tomto útoku bola na mieste zadržaná až do príchodu hliadky PZ," poznamenali muži zákona.

Agresívne správanie 35-ročnej Bratislavčanky (Zdroj: Facebook/ Polícia - Bratislavský kraj)

Žena bola po príchode polície umiestnená do cely policajného zaistenia. Ďalším preverovaním muži zákona zistili, že Bratislavčanka sa už v minulosti dopustila viacerých takýchto skutkov, pričom objektom jej útokov boli muži. Tých napádala najmä na zastávkach MHD. Na ženu bol dokonca  vydaný príkaz na dodanie do výkonu trestu odňatia slobody a z uvedeného dôvodu ženu aj eskortovali do ústavu na výkon trestu odňatia slobody. Žena vo svojom konaní podľa jej slov plánovala aj naďalej pokračovať.

"Policajti Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave V aktuálne vyšetrujú okolnosti nezvyčajného prípadu, súvisiaceho s agresívnym správaním 35-ročnej Bratislavčanky. Tá je podozrivá zo spáchania viacerých násilných útokov – na mužov. Vyvodením trestno právnej zodpovednosti v súvislosti s vyššie uvedenými skutkami sa aktuálne zaoberajú policajti Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave V," dodali muži zákona v závere.

Viac o téme: CelaPolícia NapadnutieBratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu