Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

AKTUÁLNE FOTO Tragická dopravná nehoda! Zrazili sa dve autá s kamiónom: Muž prišiel o život

Zobraziť galériu (7)
(Zdroj: FB/Polícia SR - Trnavský kraj)

DUNAJSKÁ STREDA - Policajti aktuálne zasahujú pri vážnej dopravnej nehode, ktorá sa stala pri hraniciach medzi Dunajskou Stredou a Veľkým Mederom. Na mieste sa zrazili dve autá s jedným nákladným. Pri nehode vyhasol jeden ľudský život, ďalší dvaja sú zranení.

Vážna dopravná nehoda sa stala dnes ráno krátko po 6:30 na ceste I. triedy. Na hlavnom ťahu medzi Dunajskou Stredou a Veľkým Mederom sa zrazili dve autá s jedným nákladným vozidlom. "Podľa prvotných informácií mala 70 ročná vodička na aute Ford Mondeo predchádzať kolónu 4 vozidiel, vrátane autobusu. V protismere sa vzápätí čelne zrazila s oproti idúcim autom Škoda Fabia, v ktorom sedel starší manželský pár z okresu Dunajská Streda. Zrážke sa nevyhol ani kamionista, ktorý práve úsekom prechádzal a pri nehode sa nezranil," poznamenali muži zákona

Archívne video: Polícia zverejnila autentické video: Takto sa stala tragédia, pri ktorej zomrel 14-ročný chlapec

Polícia zverejnila autentické video: Takto sa stala tragédia, pri ktorej zomrel 14-ročný chlapec (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

Brutálny čelný náraz neprežil 78 ročný vodič Fabie. Jeho manželka, ktorá sa viezla s ním v aute, utrpela vážne zranenia a záchranári ju urýchlene transportovali do nemocnice. Rovnako tak aj vodičku, ktorá nehodu zavinila. Na mieste zasahoval aj záchranársky vrtuľník.

AKTUÁLNE FOTO Tragická dopravná
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: FB/Polícia SR - Trnavský kraj)

Policajti z dôvodu dokumentovania nehody aktuálne cestu uzavreli. Nehoda je stále v štádiu vyśtrevania. Muži zákona sa však rozhodli varovať aj ostatných. "Upozorňujeme vodičov, aby boli aj v rannom strese trpezliví. Chápeme, že ráno sa každý ponáhľa, ale na cestách je nevyhnutné zostať pokojný a rozvážny. To platí pre mladých vodičov ale aj tých, ktorí majú pocit, že sú už na cestách skúsení „harcovníci“," poznamenali.

AKTUÁLNE FOTO Tragická dopravná
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: FB/Polícia SR - Trnavský kraj)

Viac o téme: NehodaKamiónPolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu