Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Muža, ktorý v Hontianskych Tesároch strieľal na svoju ženu, vzal sudca do väzby

(Zdroj: Getty Images)

HONTIANSKE TESÁRE - Muž, ktorý vo štvrtok (12. 10.) strieľal v Hontianskych Tesároch v okrese Krupina na svoju manželku, skončil vo väzbe. Informuje o tom banskobystrická krajská polícia na sociálnej sieti. K incidentu došlo v jednom z tamojších rodinných domov.

"Situácia medzi manželmi sa v ten večer vyhrotila, keď muž siahol po zbrani a došlo k streľbe. Pri udalosti sa, našťastie, nikto nezranil a žene sa podarilo z domu utiecť," približuje prípad polícia. Polícia ešte v ten večer obmedzila 63-ročného muža na osobnej slobode a bolo mu vznesené obvinenie pre zločin nedovoleného ozbrojovania a obchodovania so zbraňami a tiež pre prečin nebezpečného vyhrážania.

"Počas úkonov polície na mieste incidentu bolo zaistených aj viacero zbraní, ktoré boli následne zaslané na expertízne skúmanie. V prípade jednej zo zaistených zbraní išlo o nelegálne držanú zbraň," dodáva polícia. Sudca Okresného súdu vo Zvolene v nedeľu (15. 10.) rozhodol o jeho vzatí do vyšetrovacej väzby. Vyšetrovanie prípadu naďalej prebieha.

Viac o téme: StreľbaVäzbaHontianske Tesáre
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu