Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Rodinná hádka v Prievidzi skončila smrťou: Muža, ktorý zavraždil svojho strýka a jeho psa, polícia obvinila

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

PRIEVIDZA - Policajný vyšetrovateľ obvinil 32-ročného muža z obzvlášť závažného zločinu vraždy a prečinu usmrtenia spoločenského zvieraťa bez primeraného dôvodu. Muž mal v stredu (4. 10.) večer v jednom z bytov na Ulici J. Murgaša v Prievidzi zavraždiť svojho 60-ročného strýka. Usmrtil i jeho psa. Informovala o tom v piatok na sociálnej sieti trenčianska krajská polícia.

"Na základe doteraz vykonaného vyšetrovania malo dôjsť medzi synovcom a strýkom najskôr k slovnej hádke a neskôr aj k fyzickému konfliktu, ktorý sa skončil úmyselným usmrtením 60-ročného muža," uviedli policajti.

 

TRAGÉDIA V PRIEVIDZI: OBVINENÝ MUŽ BOL SYNOVCOM ZAVRAŽDENÉHO ️➡️Včera sme informovali verejnosť o tom, že v stredu vo...

Posted by Polícia SR - Trenčiansky kraj on Friday, October 6, 2023

Synovec mal podľa nich svojho strýka jedenkrát bodnúť do ľavej prednej strany hrudníka, pravdepodobne kuchynským nožom, pričom muž utrpel zranenie, ktorému na mieste podľahol. "Obvinený mal následne v inej izbe napadnúť psa nebohého, a to spôsobom, že ho mal viackrát bodnúť doposiaľ nestotožneným ostrým predmetom. Jedno z týchto bodnutí, a to na ľavej strane krku, bolo smrteľné a došlo k vykrvácaniu," doplnila polícia. Podozrivého 32-ročného muža policajti v zmysle zákona obmedzili na osobnej slobode a umiestnili do cely policajného zaistenia.

"Polícia spracuje podnet na podanie návrhu na vzatie obvineného do väzby, o jeho ďalšom osude tak bude rozhodovať súd. V prípade dokázania viny hrozí mužovi trest odňatia slobody na 20 až 25 rokov," dodali policajti.

Viac o téme: PesVraždaSynovecPrievidza
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu