Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Polícia obvinila vodiča bez oprávnenia: Spôsobil nehodu a nafúkal vyše 2 promile

(Zdroj: Facebook/ Polícia SR - Banskobystrický kraj )

ČIERNY POTOK - Polícia obvinila 30-ročného muža, ktorý v stredu (4. 10.) podvečer spôsobil dopravnú nehodu v obci Čierny Potok v okrese Rimavská Sobota. Za volantom sedel bez vodičského oprávnenia a pri dychovej skúške nafúkal viac ako dve promile alkoholu. Na sociálnej sieti o tom informovalo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Banskej Bystrici.

 

JAZDA S VIAC AKO 2 PROMILE A BEZ VODIČÁKU SKONČILA NEHODOU V stredu (4.10) v podvečerných hodinách došlo na výjazde z...

Posted by Polícia SR - Banskobystrický kraj on Thursday, October 5, 2023

"30-ročný muž viedol osobné auto Suzuki Swift v obci Čierny Potok, kde pri výjazde z obce nedal prednosť v jazde vozidlu Ford Tranzit a prednou časťou narazil do zadnej časti uvedeného vozidla. Vozidlo skončilo po náraze prevrátené na boku," priblížila polícia.

archívne video

Nehoda motorkára a auta v Zlatých Klasoch (Zdroj: Topky/PH)

Muž, ktorý nehodu spôsobil, po výzve policajtom nepredložil doklady na vedenie a prevádzku motorového vozidla. Pri dychovej skúške navyše nafúkal 2,04 promile alkoholu. Polícia v súvislosti s nehodou začala trestné stíhanie pre prečin ohrozenia pod vplyvom návykovej látky, z ktorého voči mužovi už vzniesla i obvinenie.

Viac o téme: AlkoholNehodaVodičObvinenie Polícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu