Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Vážna dopravná nehoda dvoch áut: Jedna osoba utrpela zranenia, zasahovať museli aj hasiči

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Facebook/Polícia - Trenčiansky kraj)

VEĽKÉ CHLIEVANY - Zranenie jednej osoby si vyžiadala zrážka dvoch osobných áut v utorok (10. 10.) predpoludním pri Veľkých Chlievanoch (okres Bánovce nad Bebravou). Pri dopravnej nehode zasahovali štyria príslušníci Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) z Bánoviec nad Bebravou s jedným zásahovým vozidlom. Informoval o tom hovorca hasičov v Trenčianskom kraji Marián Petrík.

"Zasahujúci hasiči vymedzili miesto dopravnej nehody, preverili zdravotný stav oboch účastníkov a zranenej osobe poskytli do príchodu zdravotníkov predlekársku pomoc a ošetrenie. Súčasne na vozidlách vykonali protipožiarne opatrenia," opísal Petrík.

Archívne video: Zábery, ktoré nie sú vhodné pre citlivé povahy: Brutálna nehoda v obľúbenej dovolenkovej destinácii Slovákov

Zábery, ktoré nie sú vhodné pre citlivé povahy: Brutálna nehoda v obľúbenej dovolenkovej destinácii Slovákov (Zdroj: FB/Mesut Ilhan)

Po príchode posádky Záchrannej zdravotnej služby si zranenú osobu podľa neho prevzali zdravotníci a následne túto odviezli na ďalšie ošetrenie do nemocnice. "Vytečené prevádzkové kvapaliny príslušníci HaZZ zachytili pomocou absorpčnej látky a po zdokumentovaní udalosti políciou z vozovky odstránili následky dopravnej nehody," dodal.

Viac o téme: HasičiZraneniaDopravná nehoda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu