Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Policajti len vyvaľovali oči: TOTO nie je fotomontáž! Za volantom auta naozaj sedel živý pes

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trnavský kraj)

ŠTERUSY – Žiadna fotomontáž ani fejk. Keď si policajti prezerali zábery na policajnom radare, neverili vlastným očiam. Namiesto šoféra či šoférky sa totiž „do kamery“ spoza volantu usmieval veľký hnedý pes.

archívne video

Policajti opäť odviedli skvelú prácu: Aj vďaka ich pomoci sa zachránil život dieťaťa! (Zdroj: Facebook/ Polícia - Žilinský kraj)

Kuriózna situácia sa pritrafila senickým policajtom pri bežnom meraní rýchlosti. „Miesto fotky vodiča sa do kamery krásne usmieval hnedý poľovnícky pes, ktorý poslušne sedel za volantom Škodovky a vykúkal cez predné sklo nádejné mladé srnečky. Chlpáčovi sme jeho lovecké plány zmarili a potulky po chotári ukončili,“ okomentovali s úsmevom.

Policajti len vyvaľovali oči:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trnavský kraj)

Pravdou však je, že nezodpovedný vodič, ktorého zastavila hliadka pre prekročenú rýchlosť v obci Šterusy, mal nakoniec čo vysvetľovať. „Policajtom 31-ročný muž z okr. Piešťany tvrdil, že havino mu zrazu preskočil na jeho kolená. Prehratý záznam však náhly pohyb v aute nezaznamenal. Senickí policajti mu za porušenie dopravných predpisov uložili na mieste blokovú pokutu,“ uviedla polícia.

Vodičom do budúcna policajti odkázali, aby pri preprave psa dbali na bezpečnosť zvieraťa a celej posádky v aute. „Aj malé zviera vás môže počas jazdy ohroziť na živote a zdraví. Aby k tomu nedošlo, existuje celý rad ochranných systémov, ktoré by majitelia zvierat mali rozhodne využiť,“ dodali.

 

Viac o téme: PesPolícia Pokuta Auto
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu