Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

V Bratislave opäť úradujú zlodeji: Pozor na pivničné priestory! Ľuďom ukradli bicykle, nepohrdli ani alkoholom

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Tip čitateľa)

BRATISLAVA - Neštítia sa naozaj ničoho! Po cudzinkách, ktoré v centre Bratislavy okrádajú nič netušiacich turistov či zlodejoch, ktorí sa vlámali do prevádzok, sú tu ďalší. Najnovšie na Gessayovej ulici v Petržalke vykradli niekoľko pivníc.

Vaše tipy

 

 

Snáď nikto by nechcel zažiť to, že mu do práce zavolajú policajti s tým, že sú práve v mieste vášho bydliska a riešia krádež. Presne to sa stalo našej čitateľke. Tej muži zákona zavolali v utorok okolo obeda a oznámili jej, že sa niekto vlámal do niekoľkých pivníc a jednou z nich bola aj tá jej. 

"Bežala som hneď domov preveriť, či, resp. čo zmizlo. Ukradli bicykel z uzamknutej kobky, na ktorej kliešťami precvakli zámok. Susedovi odcudzili nejaké fľaše s alkoholom, ďalšiemu debničku s náradím," povedala pre Topky čitateľka s tým, že zlodeji sa nedostali do všetkých pivníc, no pokúšali sa o to. Dodala, že bolo podané trestné oznámenie. 

V Bratislave opäť úradujú
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Tip čitateľa)
V Bratislave opäť úradujú
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Tip čitateľa)

archívne video

Polícia chytila vykrádačov bytov v Bratislave: AUTENTICKÉ video (Zdroj: Polícia - Bratislavský kraj)

"Vo vami uvedenom prípade poverený príslušník Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave V začal trestné stíhanie pre prečin krádeže. Podľa doposiaľ zistených informácií v čase od 20:00h dňa 13.08.2023 do 06:00h dňa 15.08.2023 sa neznámy páchateľ vlámal do pivničných priestorov v bytovom dome na Gessayovej ulici," povedala pre Topky bratislavská krajská policajná hovorkyňa Silvia Šimková. Ak si nechávate bicykle či iné veci v pivničných priestoroch, poriadne si ich zabezpečte. Na škodu nie je ani kamera nad hlavným vchodom do bytového domu.

Viac o téme: ZlodejiPivnicaPolícia PetržalkaBratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu