Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Strašný nález v Košiciach: V aute na zadnom sedadle bol mŕtvy muž! Mal strelné poranenia

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

KOŠICE - Na Obchodnej ulici v Košiciach našli v pondelok dopoludnia auto, v ktorom ležalo telo muža. Ten bol na zadnom sedadle a mal strelné poranenia. Na mieste zasahovala kriminálka, hasiči, záchranári aj obhliadajúci lekár.

Telo muža v aute sa našlo v blízkosti nemocnice. Malo strelné poranenia a ležalo na zadnom sedadle v zaparkovanom aute medzi garážami. Informuje o tom televízia Joj. Muž sa, pravdepodobne, sám zastrelil. Na miesto prišla okamžite polícia, no nevedeli sa dostať do auta, preto museli na pomoc zavolať hasičov. Tí dvere otvorili, no žiaľ, už bolo neskoro a mužovi nedokázali pomôcť. 

"Žiaľ, vyslaní záchranári už mužovi pomôcť nedokázali, lekár musel konštatovať smrť," uviedla pre televíziu hovorkyňa operačného strediska Alena Krčová. "Jedná sa o 56-ročného pacienta so strelným poranením s následkom smrti. Všetko nasvedčuje pre samovraždu, ale ako to v skutočnosti bolo ukáže až nasledovné vyšetrovanie policajným zborom, resp. zdravotno bezpečnostná pitva," uviedol obhliadajúci lekár Otto Mižík.

archívne video

Reakcia k uhorenému autu v Púchove (Zdroj: tip čitateľa)

Televízia informuje, že pred skutkom poslal muž svojej dcére aj email, dôvod svojej samovraždy však nenapísal. V aute sa našla aj strelná zbraň a na prednom sedadle bol položený obraz s podobizňou jeho otca. Polícia začala trestné stíhanie pre trestný čin usmrtenia. 

Viac o téme: StreľbaSamovraždaPolícia Auto
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu