Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

FOTO z brutálnej tragédie! Auto skončilo úplne zdemolované: O život prišiel jeden človek, ďalší štyria sú zranení

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Facebook/Polícia Slovenskej republiky)

LEVOČA - Jednu obeť a štyroch zranených si vyžiadala dopravná nehoda osobného auta a dodávky, ku ktorej došlo v pondelok večer na diaľnici D1 v katastri obce Behárovce v okrese Levoča.

K brutálnej dopravnej nehode, pri ktorej vyhasol jeden život, došlo včera večer na diaľnici D1 v úseku Beharovce - Branisko za tunelom.  Podľa polície boli účastníkmi nehody 73-ročný vodič auta zn. Dacia a 35-ročný vodič auta zn. Ford, pochádzajúci z Litvy. 

archívne video

Nehoda motorkára a auta v Zlatých Klasoch (Zdroj: Topky/PH)

Náraz vodičov bol tak silný, že si vyžiadal jednu obeť a štyroch zranených. "37-ročná žena z Litvy pri nehode utrpela zranenia, ktorým na mieste podľahla. V Dacii boli dve osoby a vo Forde bolo šesť osôb. Obaja vodiči boli na mieste dopravnej nehody podrobení dychovým skúškam, v oboch prípadoch bol výsledok negatívny," poznamenali muži zákona.

 

SMRTEĽNÁ DOPRAVNÁ NEHODA NA D1-KE: O ŽIVOT PRIŠLA ŽENA Z LITVY 💥 Na diaľnici D1 v úseku Beharovce - Branisko došlo za...

Posted by Polícia Slovenskej republiky on Tuesday, August 15, 2023

Policajti začali okamžite prípad vyšetrovať. Na mieste prípad zdokumentovali, avšak presná príčina dopravnej nehody ako aj miera zavinenia jej účastníkov, je v štádiu objasňovania. "Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Poprade v prípade začal trestné stíhanie vo veci trestného činu usmrtenia," dodali muži zákona.

Na mieste zasahovali aj hasiči. Ako uviedol operačný dôstojník Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Prešove, na mieste zasahovalo 12 hasičov z Behároviec, Levoče a z Prešova. 

Viac o téme: NehodaObeťD1
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu