Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

V centre Nitry nadránom pobehoval urastený naháč: Ľudia v šoku, strelil facku policajtovi!

(Zdroj: Instagram/whosdisnitra)

NITRA - Na známej ulici v Nitre sa v piatok odohral bizarný incident. Pobehoval tam nahý muž, ktorému nevadilo ani nepriaznivé počasie. Situáciu sa snažili vyriešiť privolaní policajti, no stalo sa, čo asi nikto nečakal. Jeden z nich vyfasoval od naháča facku!

Na Mostnej ulici v centre Nitry sa nachádza množstvo barov a diskoték, nie je preto nezvyčajné, že sa tam občas udeje nejaký incident. Stalo sa tak aj v noci z piatka na sobotu, kedy tam v sychravom počasí pobehoval zmätený nahý mladík. Zatiaľ nie je známe, či bol pod vplyvom alkoholu alebo omamnej látky. 

V centre Nitry pobehoval nahý muž, ktorý následne vylepil policajtovi (Zdroj: Topky/Jano Zemiar)

Po chvíli sa upokojil a prešiel na chodník. Tam ho už ale dobehla privolaná policajná hliadka. Urastený muž vzápätí šokoval všetkých na ulici, keď jednému z policajtov dal facku. "Aha, normálne pleskol fízlovi," ozvalo sa vo videu, ktoré sa objavilo na sociálnych sieťach. Muži zákona exhibicionistu okamžite spacifikovali. Dostal pár úderov a skončil kľačiac na zemi. 

V centre Nitry pobehoval nahý muž, ktorý následne vylepil policajtovi (Zdroj: Topky/Jano Zemiar)

Prípadom sa už zaoberá nitrianska polícia. Mladíkovi hrozí obvinenie z trestného činu výtržníctva a útoku na verejného činiteľa. 

Viac o téme: PolicajtNaháčVýtržníctvoExhibicionistaútok Nitra
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu