Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

AKTUÁLNE Dve tragické nehody na východe! V tuneli zahynul motocyklista, pri Košiciach ďalší vodič

(Zdroj: Topky.sk)

ROŽŇAVA - Dnes popoludní došlo k vážnym dopravným nehodám v dvoch okresoch Košického kraja, kde zasahujú záchranné zložky. Vyžiadali si dve obete na životoch.

V tuneli sa zrazilo auto s motocyklom

Tunel Stratená v okrese Rožňava je aktuálne pre dokumentovanie tragickej dopravnej nehody uzatvorený. Informovala o tom košická krajská policajná hovorkyňa Jana Mésarová s tým, že je potrebné využiť alternatívne trasy. "V tuneli došlo k zrážke medzi vozidlom zn. Ford Tranzit a motocyklom. Vodič motocykla, žiaľ, zraneniam na mieste podľahol. Polícia v týchto chvíľach miesta udalosti dôkladne dokumentuje a vykonáva prvotné, neodkladné úkony," uviedla.

 

AKTUÁLNE: DOPRAVNÉ OBMEDZENIE Aktuálne je z dôvodu dokumentovania dopravnej nehody uzatvorený tunel v obci Stratená. Využite alternatívne trasy.

Posted by Polícia SR - Košický kraj on Friday, August 4, 2023

Medzi Malou Idou a Šemšou zahynul vodič auta

K tragickej dopravnej nehode došlo v piatok popoludní medzi obcami Malá Ida a Šemša v okrese Košice-okolie. "Vodič vozidla zn. Renault, ktorý zišiel z cesty z doposiaľ nezistených príčin, žiaľ, zraneniam po prevoze do nemocnice podľahol," uviedla košická krajská policajná hovorkyňa Jana Mésarová. 

Pri tragickej nehode v Bratislave zomrel známy politik Dušan Velič (archívne video)

Pri tragickej nehode v Bratislave zomrel známy politik Dušan Velič (Zdroj: Topky/ Maarty)

Na mieste nehody zasahovali záchranné zložky. Polícia informovala, že z dôvodu dokumentovania dopravnej nehody dočasne uzatvorila cestu medzi Šemšou a Malou Idou s obchádzkou vedúcou cez Moldavu nad Bodvou.

Viac o téme: DopravaTunelRožňavaStratená
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu