Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Dvojka na kandidátke Modrých v problémoch, tisícové dlhy! Sólymos sa bráni: Obvinenia sú len špinavou kampaňou

Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

BRATISLAVA – Aktuálny predseda strany Most-Híd 2023 László Sólymos lieta v poriadnych problémoch. Dvojka na kandidátke dzurindových modrých dlhuje štátu poriadnu sumu! Sólymosová firma Blue Fashion s. r. o. dlhuje tisíce. Predseda Mosta-Híd sa však proti obvineniam ohradil, tvrdí, že médiá, ktoré proti nemu broja sú platené Orbánom.

Podľa Sólymosa je to v zoskupení Aliancia napäté, no v žiadnom prípade nespochybňujú zaradenie Slovenska k Západu (Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

Firma Blue Fashion s. r. o., ktorej majiteľom je predseda strany Most- Híd László Sólymos dlhuje štátu na nedoplatkoch sumu vo výške skoro 7500 eur. Netreba zabúdať, že Sólymos je v aktuálnej volebnej kampani dvojkou za stranu na kandidátke strany Modrí, Most-Híd pod zástavou bývalého premiéra Mikuláša Dzurindu, informoval portál Ma7.

Dvojka na kandidátke Modrých
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TASR/František Iván)

Dlhy Sólymosovej firmy zverejnil aj portál FinStat, podľa ktorého firma Blue Fashion s.r.o. Finančnej správe dlhuje až 7475,89 eur.  

Dvojka na kandidátke Modrých
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: FinStat)

Dvojka na kandidátke Modrých
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Finančná správa SR)

Predseda Mosta-Híd sa bráni: Obvinenia sú len špinavou kampaňou strany Aliancia

Podľa predsedu Sólymosa boli všetky dlžoby voči štátu uhradené. „Blue Fashion k včerajšiemu, ani k dnešnému dňu nemá žiadne podlžnosti voči štátnym inštitúciám," bráni sa Sólymos. „Dnes sme sa v tejto veci obrátili na Finančnú správu, aby nám poskytla písomné potvrdenie o tom, že naša spoločnosť sa nenachádza na zozname dlžníkov. Tento dokument vám poskytneme dodatočne, po jeho obdržaní," dodáva dvojka na kandidátke modrých. 

„O uhradení uvedenej sumy - vyrovnaní dlhov sme informovali aj redaktora portálu ma7.sk, ktorý predmetný článok i napriek tomu zverejnil," vysvetľuje. „Tento portál je financovaný maďarskou vládou za účelom šírenia propagandy vlády Viktora Orbána na Slovensku. Preto aj zverejnenie tejto nepravdivej informácie považuje za súčasť špinavej kampane strany Aliancia," dodal pre redakciu Topky.

Viktor Orbán
Zobraziť galériu (5)
Viktor Orbán  (Zdroj: SITA/Bertrand Guay, Pool via AP)

Viac o téme: László SólymosDlhyModrí - Most-HídNeplatič
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu