Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Primátor Košíc v úzkych: Náhle zdravotné komplikácie, zasahovať musela záchranka a napokon skončil v nemocnici!

Jaroslav Polaček
Jaroslav Polaček (Zdroj: TASR/Roman Hanc)

KOŠICE – Stačil jeden zlý krok. Košický primátor Jaroslav Polaček nebude v dobrom spomínať na tohtoročný záver júla. V súvislosti s bicyklovaním si totiž privodil úraz, ktorý si vyžiadal okamžitý zásah záchranárov. Paradoxne sa mu stal už po „akcii“, keď bicykel vykladal z auta a nevšimli si nerovnosti na ceste.

Archívne video: Vyjadrenie primátora Košíc Jaroslava Polačeka po komunálnych voľbách

Vyjadrenie primátora Košíc Jaroslava Polačeka po komunálnych voľbách (Zdroj: TASR/Roman Hanc)

O nepríjemnom incidente informoval sám Polaček, Ten hovorí o jednom zlom kroku, ktorý ho však odstaví z bežného života na niekoľko mesiacov. Nešťastná udalosť sa odohrala v stredu podvečer. „Stalo sa mi to pritom pri bežnom vykladaní bicyklov z auta. Nevšimol som si jamu, do ktorej som jednou nohou nešťastne skočil. So synom sme sa boli v minulých dňoch bicyklovať,“ uviedol.

 

BOL TO LEN JEDEN ZLÝ KROK 😬 Ale odstaví ma od bežného života na niekoľko mesiacov. Dnes podvečer ma museli odviezť do...

Posted by Jaro Polaček on Wednesday, July 26, 2023

Táto nepozornosť ho vyšla draho, košický primátor totiž skončil s komplikovanou zlomeninou v oblasti päty a do nemocnice ho musela odviesť sanitka. „Dávajte si všetci pozor, aj jeden zlý krok môže dopadnúť takto nešťastne,“ odkázal. Povinnosti si chce však plniť aj naďalej.

Viac o téme: NehodaZlomeninaPrimátor KošiceJaroslav Polaček
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu