Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Opitý policajt zrazil dvoch chodcov

Bratislava - Opitý policajt v sobotu zrazil v Krásne nad Kysucou dvoch chodcov a jedného z nich vážne zranil. ČTK to dnes potvrdilo ministerstvo vnútra.

Vodiča, ktorý po nehode z miesta ušiel, prepustia podľa ministerstva z polície. Policajt patril k hraničnej a cudzineckej polícii.

"Policajti na základe svedeckých výpovedí zistili, že za volantom vozidla mal v čase svojho voľna sedieť ich kolega. Podrobil sa dychovej skúške, ktorej výsledok bol takmer 2,7 promile," spresnila Silvia Miháliková z kancelárie ministra vnútra.

Nehoda sa stala večer o 21:20. Chodec utrpel zranenia, z ktorých sa bude liečiť pravdepodobne niekoľko týždňov, dodala. O prípade v nedeľu informovala televízia Joj, podľa ktorej bol zranený chodec podnapitý a pri havárii si vážne poranil hlavu.

Vodič zas údajne prekročil rýchlosť. Prípad prevzala policajná inšpekcia, keďže muž je podozrivý z ublíženia na zdraví, neposkytnutia pomoci a ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. "Nadriadený spracováva jeho návrh na prepustenie," poznamenala Miháliková.

Ten istý policajt podľa Mihálikovej paradoxne pomohol v uplynulých dňoch pri svojej práci zachrániť dva ľudské životy. Pomáhal traktoristovi, ktorý sa zrútil do potoka, a zachránil i ďalšieho podchladeného muža v lese.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu