Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Známa poslankyňa si kedysi krátila čas pred kamerami: Pozrite sa na tie RETRO zábery!

Žitňanská skonštatovala, že účesy sa už od čias 90. rokov drasticky zmenili. Zobraziť galériu (3)
Žitňanská skonštatovala, že účesy sa už od čias 90. rokov drasticky zmenili. (Zdroj: Topky/Vlado Anjel, Facebook/Jana Žitňanská (reprofoto TV Markíza))

BRATISLAVA - Mnohým, ktorí sledujú súčasnú politickú scénu, určite meno Jana Žitňanská veľa hovorí. Tušili ste však, že táto nenápadná poslankyňa si v minulosti odkrútila svoje aj pred televíznymi kamerami a v teréne? Žitňanská totiž pred politikou strávila veľa času ako novinárka. Na tieto zábery už mnohí zabudli.

archívne video

Naď sa nechce vymedzovať voči OĽaNO, no má nejaké hodnotové nastavenie, a preto odišiel od Matoviča (Zdroj: Topky/Vlado Anjel)

Krásne časy .. ale tie účesy

Žitňanská si na svoju mladosť zaspomínala priamo na sociálnej sieti. "Áno, je dobré, že niektoré veci už sú len minulosťou. Fotku mi poslala kamoška z čias, keď som moderovala Televízne Noviny na Markíze. Akože boli to krásne časy, jedny z naj, ale tá móda a tie účesy," píše v statuse Žitňanská.

Známa poslankyňa si kedysi
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Jana Žitňanská (reprofoto TV Markíza))

Prezradila nám viac, v televízii zastupovala kolegyne na dovolenkách

My sme Žitňanskú preto oslovili, aby si podrobnejšie zaspomínala na časy pred politikou. "Bolo to úplne v začiatkoch vysielania. Ja som ale predovšetkým bola redaktorka domáceho spravodajstva a moderovala som v zásade vtedy, keď kolegyne moderátorky mali dovolenky. Bola to milá skúsenosť. Ale viac ma bavilo chodiť do terénu a venovať sa politike alebo potom témam “zo života” a to takým, aby ľudia, ktorí si pozrú správy, nemali pocit, že všetko je zle," tvrdí dnes už poslankyňa za Demokratov.

Známa poslankyňa si kedysi
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Jana Žitňanská)

"Pamätám si, že niektoré Televízne noviny som odmoderovala s dnes už nebohým Robom Beňom. Z televízie Markíza som odišla na jar 1998 a pokračovala ako novinárka v ďalších médiách," uzavrela.

Pozrite si aj ďalšie zábery Jany Žitňanskej z dávnych čias pred kamerou.

Galéria: Jana Žitňanská ako moderátorka

Viac o téme: ModerátorkaTV MarkízaJana ŽitňanskáDemokratiTelevízne Noviny
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu