Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

FOTO Opitý muž bez vodičského oprávnenia spôsobil pri Jelšave nehodu, zranili sa dve osoby

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Facebook/Polícia SR - Banskobystrický kraj)

JELŠAVA - V lokalite Teplá voda pri meste Jelšava došlo v pondelok (10. 7.) popoludní k dopravnej nehode, pri ktorej sa zranili dve osoby. Polícia v súvislosti s nehodou obvinila 32-ročného muža, ktorý šoféroval opitý a bez vodičského oprávnenia. Na sociálnej sieti o tom informovalo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Banskej Bystrici.

Podľa polície mal 32-ročný vodič z Jelšavy predchádzať pred ním idúce vozidlo v úseku, kde je predchádzanie vozidiel zakázané. "Počas predbiehania došlo k nárazu vozidla do ľavej zadnej časti predbiehaného vozidla," priblížila polícia s tým, že vodič, ktorý nehodu spôsobil, pri dychovej skúške nafúkal viac ako dve promile alkoholu.

FOTO Opitý muž bez
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Banskobystrický kraj)

Pri dopravnej nehode sa ľahko zranil 45-ročný spolujazdec opitého vodiča i 69-ročná spolujazdkyňa z druhého vozidla. Polícia v súvislosti s nehodou začala trestné stíhanie pre prečin ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. Vodič, ktorý jazdil pod vplyvom alkoholu a navyše bez vodičského oprávnenia, bol na mieste zadržaný a následne umiestnený do policajnej cely.

Viac o téme: AlkoholNehodaVodičský preukazJelšava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu