Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Hororový víkend v Snine: Polícia rieši obzvlášť závažný zločin vraždy! Tretieho muža našli uduseného

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Facebook/Polícia Slovenskej republiky)

SNINA - Obyvatelia východoslovenského mesta Snina zažili doslova hororový víkend. V priebehu dvoch dní polícia riešila až troch mŕtvych mužov vo veku okolo 30 rokov. Polícia vydala stanovisko, v ktorom sa vyjadrila k úmrtiam.

V jednom z bytov na ulici 1. mája v Snine našli v sobotu dvoch mŕtvych mužov so strelnými poraneniami. Podľa medializovaných informácií bol minimálne jeden z mŕtvych príslušníkom Kriminálneho úradu Finančnej správy. Podľa prvotných informácií sa hovorilo o tom, že muži sa v byte pohádali a jeden z nich vystrelil na toho druhého a potom obrátil zbraň proti sebe. Polícia však prípad vyšetruje ako obzvlášť závažný zločin vraždy.

"Na prípade od začiatku až doposiaľ v tejto veci koná odbor kriminálnej polície Krajského riaditeľstva PZ v Prešove. Vyšetrovateľ v danom prípade začal trestné stíhanie pre obzvlášť závažný zločin vraždy. V súčasnosti prebiehajú procesné úkony, kriminalisticko - expertízne skúmanie, znalecké dokazovanie a rad ďalších procesných úkonov za účelom objasnenia skutku. Vzhľadom na prebiehajúce vyšetrovanie bližšie informácie nateraz nie je možné poskytnúť," informoval polícia na sociálnej sieti. 

archívne video

Muž je obvinený z vraždy, v pátraní pomáhali svedkovia (Zdroj: Policie České republiky)

Tretí mŕtvy

Už v sobotu večer otriasla Sninčanmi ďalšia hrozná správa. V jednom z bytov na Komenského ulici našli ďalšie mŕtveho 33-ročného muža. Okamžite sa vynorili špekulácie o tom, či tieto prípady spolu nesúvisia. Polícia však uviedla, že súvislosť zistená nebola. Navyše, podľa prvotných informácii išlo o samovraždu.

"Obhliadajúci lekár na mieste konštatoval smrť v dôsledku udusenia, a ako prvotnú príčinu smrti nebohého určil úmyselné sebapoškodenie. K zisteniu presnej príčiny smrti bola nariadená pitva nebohého. Tento prípad vyšetruje Obvodné oddelenie PZ Snina, v prípade bolo začaté trestné stíhanie pre prečin usmrtenia a naďalej sú vykonávané procesné úkony," uviedli policajti s tým, že v oboch prípadoch sa vedú samostatné konania.

Viac o téme: VraždaSamovraždaSnina
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu