Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Opitý muž s defektom na aute prešiel takmer desať kilometrov: Nafúkal skoro dve promile

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Facebook/Polícia SR - Banskobystrický kraj)

ZVOLEN - Opitý muž vo Zvolenskej Slatine najskôr rušil nočný pokoj, potom sa bez vodičského preukazu s defektom na aute vybral na cestu a prešiel takmer desať kilometrov. Informuje o tom Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Banskej Bystrici na sociálnej sieti.

Ako uvádza, prípad sa stal v utorok v skorých ranných hodinách. Policajtov privolali k 22-ročnému mužovi, ktorý vo Zvolenskej Slatine v okrese Zvolen obťažoval svoje okolie. Svedkovia polícii povedali, že išiel smerom na Detvu. Vybrali sa za ním a zistili, že po ceste sú kusy plastov. "Približne pri obci Stožok v Detvianskom okrese zaregistrovali, že pred nimi ide auto, ktoré malo zjavne defekt na zadnom pravom kolese a pohybovalo sa zo strany na stranu," objasňuje polícia s tým, že ho zastavili a kontrolovali. "Zistili, že pri sebe nemá doklady a aj to, že ani nie je držiteľom vodičského oprávnenia," dodáva a pripomína, že pri dychovej skúške mu namerali takmer 1,8 promile alkoholu.

Opitý muž s defektom
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Banskobystrický kraj)

Vodiča obmedzili na osobnej slobode a eskortovali na obvodné oddelenie. "Po spísaní potrebných dokumentov ho odovzdali policajtovi Okresného dopravného inšpektorátu vo Zvolene," uzatvára.

Viac o téme: AlkoholDefektPolícia Zvolen
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu