Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Horor na cintoríne v Lučenci: Muž tam ráno zavraždil ženu! Na mieste je polícia

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LUČENEC - Krátko pred pol ôsmou ráno sa na cintoríne v Lučenci stala vražda. Obeťou je žena a podozrivý je už v rukách polície.

O prípade informuje portál noviny.sk. To, že polícia zadržala podozrivého muža, potvrdila aj hovorkyńa KR PZ Banská Bystrica Mária Faltániová. S mužom aktuálne vykonávajú procesné úkony. Bližšie okolnosti nateraz nie sú známe. 

Skutok sa stal priamo v areáli cintorína, dokonca pred budovou domu smútku. Polícia je na mieste. Zabezpečila široké okolie a momentálne čaká na krajský výhazd Banskej Bystrice.

archívne video

Tragédia v bratislavskom Ružinove: Z okna vyskočil muž! Na mieste je polícia (Zdroj: Topky/Maarty)

"Dnes ráno (22.6) v Lučenci na Cintorínskej ulici došlo k vražde. Páchateľ priamo na cintoríne usmrtil ženu, ktorá už bola stotožnená. Obeťou zločinu je 78-ročná žena z Lučenca. Krátko po spáchaní skutku bol na mieste činu zadržaný podozrivý muž s ktorým vyšetrovateľ vykonáva procesné úkony. Krajský vyšetrovateľ začal trestné stíhanie pre obzvlášť závažný zločin vraždy. Vzhľadom k prebiehajúcim procesným úkonom viac informácií nie je možné poskytnúť. Bližšie informácie poskytneme hneď, ako to procesná situácia dovolí," informovala banskobystrická polícia.

Viac o téme: SmrťCintorínVražda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu