Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Teror na bratislavskej stanici: Muž prenasledoval a obchytkával ženy! Skončil v rukách polície

(Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj )

BRATISLAVA – V posledných dňoch zavládol v areáli Hlavnej železničnej stanice strach. Dôvodom bol muž, ktorého správanie vystrašilo a znepokojilo niekoľko žien. Tie nezávisle na sebe opísali, ako ich neznámy muž prenasledoval a následne ich bez ich dovolenia začal obchytkávať na citlivých miestach. Našťastie si už cestujúci môžu vydýchnuť. 44-ročný Karol skončil v rukách polície.

Podľa doterajšieho vyšetrovania mal muž v stredu 7. júna prenasledovať 64-ročnú ženu od podchodu až do výťahu, kde ju proti jej vôli chytil za prsia a ďalej prenasledoval až do pristaveného vlaku. Podľa polície jej mal spôsobiť psychické rozrušenie ako aj strach a obavy o svoj život a zdravie.

 

KAROL NA HLAVNEJ ŽELEZNIČNEJ STANICI OBŤAŽOVAL ŽENY KRÁTKO PO SKUTKU HO ZADRŽALI ŽELEZNIČNÍ POLICAJTI ➡️Policajti...

Posted by Polícia SR - Bratislavský kraj on Monday, June 12, 2023

Tým to však nekončilo. Podobný scenár sa však opakoval aj na druhý deň, keď si v čakárni prisadol k 30-ročnej žene a proti jej vôli sa jej začal dotýkať v oblasti nôh. Žena však zareagovala pohotovo a z kabelky vytiahla slzotvorný sprej. Na to Karol reagoval odchodom. Avšak pri odchode si našiel ďalšiu obeť. Svojej ďalšej obete sa začal dotýkať v oblasti zadku. Tým sa na mieste verejnosti prístupnom dopustil neslušného a pohoršujúceho správania. Krátko po tomto bol spozorovaný hliadkou železničných policajtov, ktorá  obmedzila na osobnej slobode na jednom z nástupíšť železničnej stanice.

„Muž bol eskortovaný na policajné oddelenie, kde mu bolo po vykonaní potrebných úkonov vznesené obvinenie z trestného činu výtržníctva. Preverovaním bolo zistené, že obvinený už bol v minulosti trestaný. Poverený príslušník PZ vzniesol v tejto súvislosti obvinenie 44-ročnému Karolovi H. z okresu Tvrdošín. V tejto súvislosti bol spracovaný aj podnet k jeho väzobnému stíhaniu,“ uviedla polícia.

Viac o téme: ObťažovaniePolícia Obťažovanie žien
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu