Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

PRÁVE TERAZ Zásadný posun v novoročnej vražde v Michalovciach: Ukončené vyšetrovanie!

Sudca rozhoduje o väzbe pre 18-ročného Valentína, ktorý mal dobodať Michalovčanku Eriku
Sudca rozhoduje o väzbe pre 18-ročného Valentína, ktorý mal dobodať Michalovčanku Eriku (Zdroj: FB/Erika O., TASR)

MICHALOVCE - Brutálna vražda v Michalovciach otriasla Slovenskom na Nový rok. V nedeľu okolo pol siedmej ráno sa udiala na Ulici kpt. Nálepku vražda bývalej sestričky Eriky. Z hrozného činu polícia obvinila Valentína z miestnej osady. Neskôr obvinila aj druhého človeka, ktorý ovplyvňoval svedkov. Vyšetrovanie je teraz ukončené.

Polícia na sociálnej sieti informuje, že nastal posun v prípade vraždy 46-ročnej Michalovčanky Eriky. Tú našli dobodanú presne na Nový rok na chodníku na ulici. "Vyšetrovanie tohto obzvlášť závažného zločinu vraždy prebiehalo veľmi intenzívne, zrealizovaných bolo niekoľko desiatok výsluchov svedkov, urobených množstvo procesných úkonov, do konania boli pribratí znalci z viacerých odvetví na vypracovanie znaleckých posudkov," informuje polícia.

"Získaná dôkazná situácia umožnila vyšetrovateľovi odboru kriminálnej polície Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach z obzvlášť závažného zločinu vraždy obviniť 1 osobu (V.H.), a 1 osobu (J.H.), ktorá počas vyšetrovania ovplyvňovala svedkov, obviniť zo zločinu marenia spravodlivosti," dodali policajti. 

archívne video

Mladíka obvineného z vraždy v Michalovciach vzali do väzby (Zdroj: TASR/Roman Hanc)

Vyšetrovateľ tak vyšetrovanie obzvlášť závažného zločinu vraždy ukončil a spisový materiál s návrhom na podanie obžaloby predložil prokurátorovi. 

Viac o téme: VraždaMichalovceNový rok
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu