Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

MIMORIADNE Diaľnica D2 pri Malackách mala uzávierku: Vodič zaspal za volantom, zasahoval aj vrtuľník

Úsek diaľnice D2 museli kvôli nehode uzavrieť
Úsek diaľnice D2 museli kvôli nehode uzavrieť (Zdroj: Facebook/ Polícia - Bratislavský kraj)

BRATISLAVA - Úsek diaľnice D2 v blízkosti zjazdu na Malacky v smere z Bratislavy dnes večer uzavreli z dôvodu pristávania vrtuľníka, ktorý zasahuje po dopravnej nehode. Bratislavskí policajti o tom informujú na sociálnej sieti. Vodičov žiadajú vyhnúť sa úseku a použiť alternatívne trasy. Krátko po ôsmej hodine už bola diaľnica čiastočne sprejazdnená.

Aktualizované 19:08 Úsek diaľnice D2 v blízkosti zjazdu na Malacky v smere z Bratislavy už čiastočne sprejazdnili. Aktuálne je prejazdný jeden jazdný pruh. Bratislavskí policajti o tom informujú na sociálnej sieti. 

K nehode došlo na 29,5 kilometri diaľnice D2. "Z dôvodu pristávania vrtuľníka je v tomto smere na nevyhnutne potrebný čas uzavretá diaľnica D2 a realizovaný odklon cestnej premávky v smere na Malacky," priblížili policajti.

Archívne video: Vážna nehoda na diaľnici D2 v smere na Českú republiku

Vážna nehoda na diaľnici D2 v smere na Českú republiku (Zdroj: Facebook/ Air - Transport Europe, letecká záchranná služba)

V dôsledku mikrospánku mal 65-ročný vodič vyjsť so svojím vozidlom mimo diaľnice. "Dychová skúška u vodiča bola s negatívnym výsledkom. Dopravná nehoda je v štádiu šetrenia," dodala polícia.

Zelená vlna RTVS informuje aj o nehode, ktorá sa stala v Bratislave na výjazde z D1 na Ivanskú cestu smerom zo Senca. Vodiči sa nárazovo zdržia.

Viac o téme: Dopravná nehodaUzáveraVrtuľník Diaľnica D2
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu