Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Ranný poplach v hlavnom meste: Kopa policajtov a Župné námestie bolo na nohách, zranený muž a výtržníctvo v centre!

Polícia bola na mieste vo veľkom počte. Zobraziť galériu (4)
Polícia bola na mieste vo veľkom počte. (Zdroj: Tip čitateľa)

BRATISLAVA - Po takejto rannej službe cez víkend netúži každý, no polícia pracuje neprestajne, a tak sa v sobotu ráno rozhodli vyslať niekoľko hliadok do centra Bratislavy. Na Župnom námestí sa totiž stalo niečo mimoriadne vážne a enormne veľký počet policajných jednotiek na mieste napovedal niečo šokujúce. Polícia neskôr oficiálne oznámila prečo na miesto prišla v takom veľkom počte. Skutočne totiž riešia vážny trestný čin, ktorý odštartoval tento víkend.

Vaše tipy

archívne video

Polícia pátra po identite muža na videu: Seniora pripravil o 15-tisíc eur (Zdroj: Facebook/Polcía SR - Bratislavský kraj)

Už v ranných hodinách bolo jasné, že niečo na Župnom námestí nie je v poriadku. Nasledujúce zábery pochádzajú zo sobotného rána a dôkladne vyobrazujú vážnosť situácie.

Ranný poplach v hlavnom
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Tip čitateľa)

Násilnosti v ranných hodinách

Na mieste parkovalo viacero policajných áut a mali na to dôvod. Príčinou bola znepokojivá situácia v jednom z nočných podnikov v tejto lokalite. Podľa našich informácií malo dôjsť k vážnemu fyzickému ublíženiu istému mužovi, ktorý bol aj seriózne zranený.

Ranný poplach v hlavnom
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Tip čitateľa)

Nepríjemný budíček o šiestej ráno

Ako je zo záberov vidieť, policajtov bolo okolo šiestej hodiny rannej na mieste viac ako dosť. Naše zdroje hovoria, že celý incident sa mal odohrať pred nočným klubom Channels. "Policajti Krajského riaditeľstva PZ v Bratislave boli dnes (03.06.2023) krátko pred 06.00 hod na základe oznámenia postúpeného od Mestskej polície Bratislava vyslaní do jedného z podnikov na Župnom námestí, kde malo dôjsť k fyzickému konfliktu viacerých osôb," popisuje dianie polícia, ktorá prípad oficiálne komentuje až s niekoľkohodinovým odstupom.

Ranný poplach v hlavnom
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Tip čitateľa)

Vážne okolnosti si vypýtali svoju daň, polícia začala trestné stíhanie

Po príchode policajných hliadok sa na mieste nachádzalo viacero osôb medzi ktorými bol dokonca aj spomínaný zranený muž. "Poverený príslušník Okresného riaditeľstva PZ Bratislava I začal v tomto prípade trestné stíhanie pre prečin výtržníctva v súbehu s prečinom ublíženia na zdraví. Okolnosti a samotný priebeh udalosti je predmetom vyšetrovania. Vzhľadom na štádium trestného konania nie je možné poskytnúť viac informácií," uzavreli policajti, ktorí o prípade informujú aj na sociálnej sieti.

 

VÝTRŽNÍCTVO SPOJENÉ S UBLÍŽENÍM NA ZDRAVÍ V STAROM MESTE VYŠETRUJEME ➡️ Policajti Krajského riaditeľstva PZ v...

Posted by Polícia SR - Bratislavský kraj on Saturday, June 3, 2023
Viac o téme: ZásahTrestná činnosťPolícia Župné námestie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu