Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Kandidátku SNS posilní predseda strany Národná koalícia Rudolf Huliak

Andrej Danko
Andrej Danko (Zdroj: TASR - Pavel Neubauer)

OČOVÁ - Spájanie sa do septembrových parlamentných volieb pokračuje. Kandidátnu listinu SNS posilní predseda strany Národná koalícia Rudolf Huliak. Oznámil to v nedeľu v Očovej predseda SNS Andrej Danko s tým, že svoje miesto na ich kandidátke už majú isté šéfovia strán Život - Národná strana Tomáš Taraba a Slovenský patriot Miroslav Radačovský. Podľa Danka ich skupina má jasno v národnom, sociálnom a kresťanskom postavení.

"Dnes je Slovensko totálne rozdrobené, musí sa zjednotiť. Všetci o tom rozprávajú, no vďaka stranám Život - Národná strana, Národná koalícia a Slovenský patriot to SNS dokázala. Vyzývame všetky osobnosti na Slovensku, ktoré sú s nami ochotné spolupracovať, aby sa pridali a aby ani jeden hlas vo voľbách neprepadol," zdôraznil Danko. Zároveň vyzval tých, ktorí sa ich snažia zastaviť, aby neplytvali silami.

"Vo voľbách 30. septembra pôjde o veľa. Nesmieme dovoliť liberálnu vládu Progresívneho Slovenska v kombinácii s ľuďmi, ako Richard Sulík, Igor Matovič a Boris Kollár. Nesmieme dovoliť, aby takí ľudia zase voličov oklamali. Slovensko zadlžili, zbavujú ho suverenity a podporujú konflikt na Ukrajine," konštatoval predseda SNS. Podľa Huliaka, ktorý je starostom Očovej, aktom spojenia dali jasne najavo, že dokázali odhodiť všetky svoje egá, aby zabojovali za záchranu Slovenska, ale aj za vidiek, vodu, pôdu a les.

Viac o téme: Parlamentné voľbySNSAndrej Danko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu