Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Hlas si na kandidátku privolal novú posilu: Určite ho poznáte z televíznej obrazovky!

Samuel Migaľ prichádza do Hlasu-SD Zobraziť galériu (4)
Samuel Migaľ prichádza do Hlasu-SD (Zdroj: Facebook/S.M., Topky/Ramon Leško)

BRATISLAVA - Bývalý novinár Samuel Migaľ vstupuje do mimoparlamentného Hlasu-SD. Ako posilu strany ho na piatkovej tlačovej konferencii predstavil jej predseda Peter Pellegrini. Podčiarkol ambíciu strany odstraňovať regionálne rozdiely v nadchádzajúcich volebných obdobiach a vyviesť krajinu z aktuálnej situácie.

 Migaľ sa podľa vlastných slov rozhodol ísť do politiky preto, aby mohol problémy aj riešiť, nie na ne len poukazovať. Pracovať chce na zlepšovaní novinárskeho prostredia. Venovať sa plánuje aj témam bezpečnosti a sociálnym otázkam. "Vidím regionálne rozdiely na Slovensku. Uvedomujem si, že Slovensko sa nekončí na Zlatých pieskoch," dodal. Prispieť chce k tomu, aby sa Pellegrini stal premiérom.

VIDEO TK strany Hlas SD k aktuálnej politickej situácii

TK strany Hlas SD k aktuálnej politickej situácii (Zdroj: Topky/Ramon Leško)

Pellegrini verí, že Migaľ bude dobrou posilou strany a pomôže ju úspešne doviesť do volieb. Poukázal na aktuálnu situáciu a chaos v krajine. Zodpovednosť naďalej pripisuje doterajším vládam Igora Matoviča a Eduarda Hegera. Hlas-SD chce podľa jeho slov prinášať odbornosť a riešenie problémov ľudí.

Hlas si na kandidátku
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook S.M.)

Erik Tomáš má konkurenciu

Migaľ nie je jediným človekom v Hlase-SD, ktorý pochádza z televíznej obrazovky. Pôvodne ako redaktor rovnako pracoval bývalý poslanec Smeru a aktuálny člen Hlasu Erik Tomáš.

Hlas si na kandidátku
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Topky/Ramon Leško)

"Obnovenie dialógu so samosprávami je základ," podčiarkol líder Hlasu-SD s tým, že mestá a obce budú pre stranu partnermi. Deklaroval pripravenosť rokovať s predsedom Banskobystrického samosprávneho kraja Ondrejom Lunterom. Reagoval tak na Lunterovu výzvu politickým stranám, aby zohľadnili pri príprave volebných programov pred septembrovými parlamentnými voľbami aj požiadavky samospráv.

 

Priatelia, ako som Vám tu včera naznačil, dnes sa našou posilou oficiálne stal Samuel Migaľ🤝 Po 20. rokoch sa rozhodol...

Posted by Peter Pellegrini on Friday, May 19, 2023

 

Viac o téme: VstupSamuel MigaľHlas-SDVoľby 2023
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu