Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Vodič sa snažil uniknúť cúvaním: Nafúkal vyše troch promile

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Polícia SR - Trenčiansky kraj)

NITRA - V policajnej cele skončil muž, ktorý v noci jazdil pod vplyvom alkoholu po nitrianskom sídlisku Chrenová. Políciu na neho upozornil občan, ktorý si všimol, že z parkoviska na Fatranskej ulici odchádza na vozidle Kia Carnival zjavne podnapitý vodič.

Policajti po príchode na miesto auto nespozorovali, preto prepátrali okolie. Pri jazde Dlhou ulicou uvideli vozidlo, ktoré sa práve otáčalo, a vydali sa za ním. "Keď sa k nemu blížili, vodič autom zrazu začal cúvať. Policajti však vozidlo zastavili a vodiča vyzvali, aby predložil doklady. Následne sa 26-ročný vodič podrobil dychovej skúške na alkohol. Výsledok bol 3,06 promile alkoholu," informovala polícia.

 

OPITÝ VODIČ ODIŠIEL Z PARKOVISKA. NA HLAVNEJ CESTE Z NIČOHO NIČ ZAČAL CÚVAŤ 🤨 Policajti Obvodného oddelenia PZ Nitra –...

Posted by Polícia SR - Nitriansky kraj on Thursday, May 4, 2023

Muža zadržali a umiestnili do policajnej cely

Muža zadržali a umiestnili do policajnej cely. "Policajtom povedal, že s nimi spolupracovať nebude a hneď ako to bude možné, ujde. V danej veci sa začalo trestné stíhanie a súčasne vodičovi vzniesli obvinenie pre prečin ohrozenia pod vplyvom návykovej látky," doplnila polícia.

Viac o téme: Alkohol za volantomVodičCúvaniePolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu